Κερί μέλισσας (μελισσοκέρι) 50γρ

Κερί μέλισσας (μελισσοκέρι) 50γρ

1,50 €Τιμή

Αγνό κερί μέλισσας Χρησιμοποιείται στην παρασκευή κηραλοιφών για καλλωπιστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς.

Το κερί της μέλισσας θεωρείται άριστο προϊόν, η ποιότητα του οποίου επηρεάζεται σημαντικά από την ανθρώπινη παρέμβαση. Περιέχει αντιβιοτικές ουσίες, σύμφωνα με επιστημονικές δημοσιεύσεις, που το καθιστούν βασικό συστατικό για την παραγωγή διαφόρων καλλυντικών (κρέμες προσώπου, αντιγηραντικές και αντιηλιακές κρέμες, κραγιόν κ.ά.) και θεραπευτικών σκευασμάτων για δερματικές παθήσεις, επούλωση πληγών, αποκατάσταση εγκαυμάτων, νευραλγίες κλπ.

  • Χαρακτηριστικά

    Το κερί της μέλισσας συλλέγεται με επιμέλεια και λιώνει σε ηλιακό κηροτήκτη προκειμένου να διστηρήσει τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

    διατίθεται σε συσκευασία των 50γρ